Şerifali mah. Bayraktar Bulvarı Garip sok. No:41 Ümraniye / İstanbul
P.Tesi - Cuma : 08:30 - 18:00
C.Tesi              : 08:30 - 18:00
ASANSÖR TEKLİFİ AL
Dünyanın Heryerinde Asansör Yapıyoruz
20 yılı aşkın bir süredir asansör sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak yurtdışı operasyonlarımıza, Ukrayna ve Özbekistan'da ofis açarak hız kazandırdık. Diğer ülkelerdeki asansör montaj ve paket asansör satışlarımız İstanbul merkez ofisimizden devam etmektedir.
BİZE ULAŞIN
Tüm Dünyaya Paket Asansör Satıyoruz
Ukrayna ve Özbekistan'daki paket asansör satıŞlarımızı bu ülkelerdeki resmi ofisimiz üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Özbekistan ve Ukrayna haricinde birçok ülkeye yapılan paket asansör satışları, İstanbul'daki fabrikamızdan sevkedilmektedir.
BİZE ULAŞIN
Lokasyon
Şerifali mah. Bayraktar Bulvarı Garip sok. No:41 Ümraniye / İstanbul
Telefon
444 2 704
E-Posta
beta@betaasansor.com
ASANSÖRE Mİ İHTİYACINIZ VAR ?
Her türlü asansör ihtiyacınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz
HEMEN TEKLİF AL

Beta Asansör

Hakkımızda

20 yılı aşan sektör tecrübemizle, profesyonel ve uzman kadromuzla sektörde rekabet etmiyor, rekabet yaratıyoruz....

 
İnsan Asansörü

İnsan Asansörü

İnsan asansörleri yolcu taşıma amacıyla kullanılan, elektrikli ya da hidrolik olarak tasarlanabilen asansör tipidir. İnsan asansörlerinde konfor, estetik ve güvenlik her zaman için ön plandadır.
Yük Asansörü

Yük Asansörü

Yük asansörleri, yük ve insan taşıma amacıyla kullanılan, elektrikli ya da hidrolik olarak tasarlanabilen asansör tipidir. Yük asansörlerinde öncelik sağlamlık, güvenlik ve yüksek taşıma kapasitesine sahip olmasıdır.
Monşarj Asansör

Monşarj Asansör

Monşarj (servis) asansörleri, otellerde, sosyal tesislerde, okullarda, villalarda mutfaktan yemek katına tabak, bardak, yemek gibi servis malzemelerinin taşınmasında kullanılır. Elektrikli tipleri mevcuttur.
Sedye Asansörü

Sedye Asansörü

Sedye asansörleri, hastane, klinik gibi sağlık kuruluşlarında hasta taşımak için kullanılır. Sedye üzerinde hasta ve yanındaki görevlilerle beraber binilmesi gerektiği için yeterli kabin alanına sahip olmalıdır.
Migros
Carrefour
LC Waikiki
Koçtaş
Ortadoğu İnşaat
Aksu Holding
Burçlar Yapı
Büyük Uzunlar İnşaat
KG İnşaat
Karpem İnşaat
Polatyol İnşaat
HİZMETLERİMİZ
Asansör Sektöründe Yüksek Kaliteli Hizmet

Asansör Montajı

Çağımızda gelişen inşaat teknolojisi ile artık yüksek katlı binalar şehirlerde yerini aldı. Buna paralel olarak da asansörler, binalar için mecburi ihtiyaç haline geldi. Yeni asansör tesisi konusunda Beta Asansör olarak müşterilerimize sorunsuz, güvenli ve konforlu asansör hizmeti sunmaktayız. Beta Asansör montaj hizmetleri hususunda sektöründe söz sahibi bir kuruluştur. Referanslarıyla sabitleşmiş olan güvenilirliğini, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartlarıyla da pekiştirmiştir. Montaj ekibini alanında uzman mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır. Servis ekibimiz montaj ile ilgili çalışmalarını müşterilerinin isteklerine göre en uygun şekilde projelendirip, montaj sürecini projeye uygun olarak tamamlar ve asansör teslimini yapması için asansörü son kontrol ekibimize teslim eder. Son kontrol ekibimiz asansörün projeye uygunluğunu kontrol edip, asansörü eksiksiz bir şekilde müşterimize teslimatını gerçekleştirmektedir. Yıllardır gerçekleştirdiğimiz yüzlerce projede her zaman için ilk hedefimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti olmuştur.
DETAYLAR

Asansör Periyodik Bakım

Asansörler ne kadar iyi olursa olsun, bakımları zamanında ve iyi yapılmadığı zaman yeteri kadar güvenli, verimli ve sürekli sağlıklı bir işleyişe sahip olamaz. Asansör bakımı yasal bir zorunluluk olmakla birlikte can güvenliği, zaman, konfor ve asansörün kullanım ömrü konusunda mecburiyet ve önem arzeder. Asansörlerin periyodik bakımını yaptırmak; sürekli olarak güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar, arıza yapma oranı düşer, doğal kullanımdan dolayı arızalanabilecek malzemelerin önceden tespiti yapılarak kazalar önlenir, asansör makinesi, kumanda paneli gibi pahalı asansör komponentlerinin düzenli kontrolü sayesinde bu cihazların ömrü uzar ve daha düşük maliyetlere arızalanmadan uzun süre çalışabilir. Bütün bunların yanında asansör bakımı yaptırmak yasal bir zorunluluktur. Bina yöneticileri asansör bakımlarını asansör yönetmeliğinde belirtilen yetki belgelerine sahip asansör firmalarına yaptırmalıdırlar. Aksi halde asansörde vuku bulacak tüm durumlardan bina yöneticileri sorumludurlar. Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
DETAYLAR

Asansör Revizyon

Asansör revizyonu kelime anlamı itibariyle mevcut bir asansörün iyileştirilmesi için yapılan işlemin genel adıdır. Binalarda kullanılan asansörlerde birçok sebepten dolayı revizyon ihtiyacı doğabilir. Bu, mevcut asansörün ömrünü tamamlamış aksamının değişerek yenilenmesi olacağı gibi, yasal etiket denetimleri sonucunda da asansör revizyonu işlemi ihtiyacı doğabilir. Aktif olarak çalışan bir asansörün, en son asansör yönetmeliğinde belirtilen güvenlik ve konfor seviyesine getirebilmek ve asansörünüzün güvenli olduğunu tescil eden yeşil etikete sahip olmasını sağlamak için bir dizi revizyon işleminden geçmesi gerekir. Bu nedenle, kullanılan tüm aksamların kalitesini korumak ve binaların değerini kaybetmesini önlemek için tesisin yenilenmesi gereklidir. Asansör revizyonu sayesinde; güvenlik standartlarının arttırılmasıyla daha güvenli bir kullanım sağlanmış olur, yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi sayesinde daha estetik bir görünümün oluşturulması sağlanır. Asansörün daha konforlu çalışmasını sağlanır, yüksek oranda enerji tasarrufu elde edilir.
DETAYLAR
UZMANLIK ALANLARIMIZ
Son teknolojiler ile profesyonel ekibimiz uzmanlıklarını ortaya koyuyor
Asansör Montajı %100
Asansör Revizyon & Etiketlendirme %100
Asansör Periyodik Bakım %100
0
0
0
0
PROJELERİMİZ
Konutlar ve Sektörler İçin Biten Veya Devam Eden Projelerimiz
BLOG YAZILARI
Derlediğimiz Blog Yazıları
5 Eylül 2019
Günümüzde dikey ya da taşıma aracı olarak kullanılan ve insanlığın hizmetine sunulan asansörün ilk olarak Avrupa'dan bütün dünyaya yayıldığını günümüze...
5 Eylül 2019
Resmi Gazete'de yayınlanan Asansör Yönetmeliği'nde konu şu şekilde yer alır. Madde 24 "Her asansör işletmeye alınmadan evvel...
5 Eylül 2019
Son olarak 04 Mayıs 2018 tarih, 30411 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği" ile...
TEKNİK DEPARTMANLARIMIZ
DEPARTMANLARIMIZA ULAŞIN
MONTAJ
MONTAJ
BAKIM - SERVİS
BAKIM - SERVİS
REVİZYON & ETİKETLENDİRME
REVİZYON & ETİKETLENDİRME